Το Cyprus Career Expo 2019 θα διοργανώσει τις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας». Οι «Ημέρες Επιχειρηματικότητας» είναι κάποιες εκπαιδευτικές επισκέψεις για επιλεγμένους φοιτητές, απόφοιτους πανεπιστημίων και νέους ηλικίας 18-30 ετών, σε μεγάλους οργανισμούς στην Κύπρο.

Σκοπός τους είναι να σου επιτρέψουν να εξοικειωθείς με τον εργασιακό χώρο, την κουλτούρα και την εσωτερική λειτουργία αξιόλογων επιχειρήσεων, καθώς και να σου παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία για δικτύωση και εργασιακή απασχόληση.

Αν επιλεγείς, τότε θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις επιχειρήσεις εκ των έσω και να συναντήσεις ανώτερα στελέχη. Επίσης, θα δεις από πρώτο χέρι πώς λειτουργούν τα διάφορα τμήματα της εταιρείας και θα μάθεις από τους Διευθυντές Ανθρώπινου Δυναμικού τις διαδικασίες επιλογής και τα προσόντα που αναζητά κάθε εταιρεία από τα μελλοντικά στελέχη της.

Κάνε την αίτησή σου για τις «Ημέρες Επιχειρηματικότητας» εδώ!

Σε περίπτωση που η «Ημέρα Επιχειρηματικότητας» πραγματοποιείται σε περίοδο που μια εταιρεία προσλαμβάνει, θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις μια εξαιρετική πρώτη εντύπωση και να βρεις ακόμη και θέση εργασίας!

Η διαδικασία επιλογής θα πραγματοποιηθεί πριν και κατά τη διάρκεια του Cyprus Career Expo 2019 και οι Ημέρες Επιχειρηματικότητας θα πραγματοποιηθούν στους επόμενους μήνες μετά το Expo. Θα αποτελούνται από ξεναγήσεις στα κεντρικά γραφεία κάθε οργανισμού, συνοδευόμενες από παρουσιάσεις από ανώτερα στελέχη.

Ενδιαφέρεσαι να μάθεις περισσότερες πληροφορίες αλλά και να δεις ποιες εταιρείες συμμετέχουν στις Ημέρες Επειχηριματικότητας; Πάτα εδώ για να μάθεις ότι χρειάζεσαι καθώς και να κάνεις την αίτησή σου!